Προωθούμε προς άμεση ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων (συντονιστών εκπαιδευτικού έργου ξένων γλωσσών και εκπαιδευτικών - και Δ/ντών σχολ. μονάδων- ξένων γλωσσών), πρόσκληση που λάβαμε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) του Συμβουλίου της Ευρώπης, οργανισμού στον οποίο συμμετέχει το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Αφορά την πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα "How to ensure that languages flourish in your school" / « Comment assurer des environnements d’apprentissage optimisés pour et par les langues vivantes dans votre école ? ».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2020:

Στις 14-15.30 μ.μ. (τοπική ώρα Δ. Ευρώπης), στα Αγγλικά.

Στις  16-17.30 μ.μ. (τοπική ώρα Δ. Ευρώπης), στα Γαλλικά.

Προθεσμία εγγραφής ενδιαφερομένων : 9 Οκτωβρίου, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου : please register here

ή της κάτωθι ηλ. δ/νσης :

https://www.ecml.at/TrainingConsultancy/Settinguplearningenvironmentswheremodernlanguagesflourish/tabid/4345/language/en-GB/Default.aspx

Για τυχόν δυσκολίες στην εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην ακόλουθη ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση απευθύνεται σε ενδιαφερομένους από 33 κράτη-μέλη του ως άνω Οργανισμού, επομένως οι εγγραφές καλό είναι να γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Με εκτίμηση,

Αικ. Μπομπέτση